16:00
День української писемності та мови

З 9 ло 23 листопада 2020р. у Новоборисівській ЗОШ І - ІІІ ст. проходила декада української мови та літератури. Символічно, що її початок припав якраз  на День української писемності та мови. А ще у цей день відбулося дві події, що мають велике значення для кожного свідомого школяра - радіодиктант національної єдності та відкриття  Міжнародного конкурсу ім. Яцика. До написання радіодиктанту долучилися не тільки учні школи, а й учителі. А відкриття конкурсу відбулося у форматі інтелектуальної гри, яка нікого не залишила байдужим.
Логічним продовженням мовознавчого ланцюжка стали районні етапи конкурсу ім. Шевченка та конкурсу ім. Яцика, у яких діти брали участь з великим бажанням. До речі, за результатами районного конкурсу ім. Шевченка троє учнів школи - Шумейко Олександра(8-А),Дацьо  Юлія (10) та Щербаченко Анна(11) посіли переможні місця .
Добігла до кінця декада, але попереду ще безліч цікавих заходів, які ставлять за мету виховання любові до рідної мови та літератури, тому побажаймо нашим учасникам успіхів на шляху до перемог!

Категорія: Організація освітнього процесу | Переглядів: 94 | Додав: skrpch
Всього коментарів: 0